Home Ondernemen Tips om het weekend als weekend te laten voelen

Tips om het weekend als weekend te laten voelen

0
Tips om het weekend als weekend te laten voelen

We leven in een gekke periode. Door de corona zitten we allemaal binnen en hebben we niet echt meer een sociaal leven. Welk weekend de kroeg in, uiteten, stappen met meiden, dat gaat allemaal niet meer. En om een ontzettend goede reden. We moeten voor nu afwachten en de maatregelen absoluut serieus nemen. Uiteindelijk is het echt niet zo moeilijk om voor nu binnen te blijven. Daarbij komen genoeg bedrijven met andere oplossingen. Uiteten niet mogelijk? Dan kom je het afhalen! Heel veel restaurants doen het nu, omdat er geen andere mogelijkheid is. Daarom geven je graag wat tips zodat je toch nog “uiteten” kunt.

Tapas

Allereerst: tapas. Want laten we nou eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van tapas? Naast dat tapas heerlijk is, is het ook nog eens enorm gezellig eten. Het geeft je echt een vakantie vibe, en dat verdienen we wel nu! Verschillende tapas restaurants zijn open waar je een beperkt menu aan tapas hapjes hebt. Warm, koud, bijgerechten, hoofdgerechten, de keuze is reuze. Op een lekkere vrijdag of zaterdagavond met je partner of je vriend/vriendin aan de tapas geeft je alsnog het ultieme weekend gevoel waar sommige wanhopig opzoek zijn nu!

Wijn

Wijnen, wijnen, wijnen. Iets dat veel jongeren elk weekend wel deden. Ook dit zal er voor de aankomende periode niet in zitten. Maar, de wijn kan ook jouw kant opkomen. Zo doet Charles aan wijn bezorgen. Ga eens even lekker zitten, kijk naar het menu en bedenk waar je zin in hebt. De dienst wijn bezorgen is ook een ontzettend fijn initiatief voor de families die in lockdown zitten wegens een ziek familielid, buiten corona om. Dit neemt niet weg dat iedereen zo nu en dan nog een glaasje wijn verdiend, zeker als we er zin in hebben. We hoeven deze periode niet zo streng voor onszelf te zijn.

Fietsen en wandelen

Wat er nu veel gebeurd is dat iedereen aan het fietsen of wandelen is gegaan. Dit mag, als je je aan de regels houdt. Op sommige momenten van de dag, zeker als de zon schijnt, is dit niet altijd even makkelijk. Daarom is het beter om ‘’s ochtends of ’s avonds actief te worden. Blijf wel goed voor jezelf zorgen en haal even een frietje of een blikje cola bij een afhaaltent langs de weg. Want ja, die zijn ook nog open! Deze afhaaltenten zijn compleet afgericht op de 1,5 meter afstand regel waardoor je niet in de buurt komt van andere. En onthou: je moet tijdens het lopen of fietsen eten…