Home Algemeen Tijdloze en klassieke schoudertassen

Tijdloze en klassieke schoudertassen

0
Tijdloze en klassieke schoudertassen

De mode blijft altijd in ontwikkeling en een trend blijft eigenlijk nooit hangen. Ook niet op het gebied van tassen. Waar vorig jaar de oversized handtassen helemaal in waren, worden er dit jaar vooral de clutch op de catwalk gestopt. Dit geldt echter niet voor de schoudertassen. De schoudertas blijft onlangs de verschillende trends toch ook elk jaar weer terugkomen. Dit item heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen maar je outfit af te maken. Deze tassen zijn ontzettend praktisch en kunnen bijna wel voor iedere gelegenheid worden gebruikt. In dit blog daarom een aantal prachtige exemplaren die misschien wel jouw volgende aankoop worden.

De Burkely Doris Vintage

Deze schoudertas is precies zo’n voorbeeld van de tijdloze schoudertassen. Allereerst is deze tas natuurlijk een plaatje om te zien. Er is gebruikt gemaakt van prachtig maar vooral zacht leer en is mooi afgewerkt. Het is een geheel doordat er bewust voor maar een kleur is gekozen. Soms spelen ontwerpers hier wel is mee maar het kan het geheel nogal druk maken. Maar het allermooiste aan deze tas is toch wel de veelzijdigheid die het biedt. Niet alleen mooi maar ook nog eens ontzettend handig. De meeste schoudertassen hebben namelijk ook het prima formaat om als laptoptas te voldoen. Echter moeten ze daar wel sterk genoeg voor zijn. Deze tas heeft het allemaal dus je haalt niet alleen een mooi fashion item in huis maar ook nog eens een hele multifunctionele tas.

De DSTRCT Portland Road Cross Over

Sommige tassen zijn zo bijzonder dat je in eerste instantie heel even aan het uiterlijk moet wennen. Dat is het geval met deze tas. De eerste keer dat je er naar kijkt zie je vooral een simpele zwarte schoudertas. Toch wordt je aandacht weer terug getrokken naar de tas omdat er iets opvalt. Hij is anders dan anders. Dat komt door het prachtige design. Er is gebruik gemaakt van verschillende soorten motieven in de tas wat het juist zo bijzonder maakt. Zo heb je een stuk egaal leer, een stuk slangenprint en nog een zachte strook bovenaan de tas. En dat allemaal in het zwart. Een echte beauty en vooral een tijdloos mode item.

De Visconti Harvard Large Messenger Bag Oil Black

Als we het hebben over de echte klassieke tijdloze schoudertassen zit je met deze schoudertas helemaal goed. De schoudertas heeft de exacte uitstraling als de schoudertas van 50 jaar geleden maar kan nog steeds. Zelfs in de maatschappij waar wij nu in leven. De tas is elegant, klassiek en strak afgewerkt. Hij kan bij elke outfit worden gedragen en hij kan vooral altijd worden gedragen.