Home Wonen PVC vloeren zijn schitterend en bestand tegen een stootje!

PVC vloeren zijn schitterend en bestand tegen een stootje!

0
PVC vloeren zijn schitterend en bestand tegen een stootje!

We kennen PVC allemaal als het materiaal dat gebruikt wordt om buizen voor de afvoer te maken. En dat is niet voor niets. Deze buizen zijn, zo goed als, onverwoestbaar. Ze kunnen heel veel jaren in de grond zitten en goed blijven functioneren. PVC is niet onderhevig aan slijtage en het zal ook niet vergaan. En dus is het een logische stap dat er nu ook PVC vloeren worden gemaakt. Natuurlijk zien die PVC vloeren er heel anders uit dan de standaard PVC buizen. Je kunt PVC vloeren kopen in elke gewenste kleur en ook nog in verschillende plankbreedtes. Wil jij graag een visgraat vloer? Dan kan deze ook worden uitgevoerd in PVC.

Waarom zou je kiezen voor PVC vloeren?

Om te beginnen kunnen PVC vloeren heel goed tegen een stootje. PVC vloeren zijn dus niet alleen uitermate geschikt voor thuisgebruik, je kunt ook heel goed PVC gebruiken op de vloer van je kantoor of van je winkel. Het maakt dan niet uit als er iemand op klompen of op naaldhakken binnen stapt. Daar kan die vloer prima tegen. Daarbij zijn PVC vloeren ook nog eens schitterend om te zien. Je kunt ze kopen in iedere kleur die je wilt en ook nog in verschillende soorten planken.

PVC lijkt niet zo duurzaam

Het gaat immers om een kunstmatig product. Maar het duurzame van PVC is dan ook dat het heel veel jaren kan meegaan. Het hoeft tussendoor niet behandeld te worden zoals hout. Je hoeft PVC vloeren niet te schuren en niet te lakken of in de wax te zetten. Dat is, natuurlijk, wel het geval met echte houten vloeren. Ook houten vloeren hebben hun charme. Kies je voor een vloer van duurzaam geproduceerd hout dan ben je ook erg duurzaam bezig. Twijfel je tussen PCV en écht hout? Dan kun je terecht bij Houten Vloeren Roelofarendsveen. Je kunt daar terecht voor advies en om een goede keuze te maken.

Laat de vloer leggen door professionals

Een nieuwe vloer, of deze nu van PVC is of van hout, is een flinke investering. Het is dan ook vast niet de bedoeling om de vloer op korte termijn weer te vervangen. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe vloer perfect ligt en voldoet aan al jouw wensen is het een goed idee om de professionals in te schakelen. Zij leggen de vloer in een mum van tijd, zorgen ook voor de ondervloer én voor de plintjes. Zo krijg je een vloer voor het leven!