Home Financieel De beste crypto investeringen zomer 2022

De beste crypto investeringen zomer 2022

0
De beste crypto investeringen zomer 2022

Ben jij op zoek naar crypto waar je deze zomer flinke winst aan kunt gaan maken? Dan ben je hier aan het goede adres! In dit artikel lees je namelijk over twee coins die deze zomer een flinke koersstijging hebben doorgemaakt en deze winst hoogstwaarschijnlijk blijven aanhouden de rest van dit jaar! Zo kun je binnen maximaal 10 minuten twee munten kopen die jou winst gaan opleveren!

Munt 1: Polkadot

Als je je al een beetje in de wereld van de crypto hebt begeven heb je er vast al wel eens van gehoord: Polkadot. Polkadot is een systeem dat losse blockchains met elkaar laat communiceren zonder hiervoor veiligheid in te leveren. Dit doen ze met zogeheten ‘parachains’. Deze parachains leggen bruggen tussen twee blockchains die normaal compleet los van elkaar zouden staan. Zo kan er informatie uitgewisseld worden tussen de chains! Dit is revolutionair en een hele grote stap naar een interoperabel netwerk van blockchains! Zo kun je binnen enkele minuten zelf een blockchain aanmaken om bijvoorbeeld informatie op te kunnen slaan. Op deze manier is de veiligheid die blockchain met zich meebrengt bereikbaar voor iedereen! Daarnaast is dit systeem een geweldige ontwikkeling als je kijkt naar het milieu: het gebruikt namelijk maar een fractie van de energie die een traditioneel netwerk verbruikt. Met al deze pluspunten is het natuurlijk een normaal gevolg dat de Polkadot coin veel waard is en blijft. Een prijsstijging is verwacht iedere keer dat Polkadot hun netwerk vergroot. 

Munt 2: Verge

Verge (XVG op de markt) is een crypto die compleet in het teken staat van veilige en snelle transacties. De theorie achter de transactie software verschilt niet enorm van die van Bitcoin op één belangrijk detail na: de privacy van de gebruiker dient gewaarborgd te worden. Vooral in deze tijd waarin hackers en phishing het internet in hun greep houden is deze anonimiteit van groot belang. Verge wil het mogelijk maken om geld te versturen naar een andere gebruiker zonder dat er verdere informatie moet worden verstrekt. Door het uitwisselen van zo weinig mogelijk informatie is het veel minder makkelijk om te traceren waar een betaling vandaan komt, waardoor hackers bijvoorbeeld niet kunnen achterhalen wat jouw rekeningnummer is. Daarom is de verwachting dat deze coin de komende tijd alleen maar meer waard gaat worden. Iedereen wil namelijk goed beschermd het internet kunnen gebruiken!