Home Algemeen Kampeertip 2023: camping Sanguli

Kampeertip 2023: camping Sanguli

0
Kampeertip 2023: camping Sanguli

Ben je al bezig met het plannen van een kampeervakantie in 2023? Veel mensen beginnen vroeg met het boeken van een kampeervakantie en dat is niet zonder reden. Veel mensen doen dit ook op het laatste moment, maar dan heb je natuurlijk veel minder keuze. Veel campings zitten dan al volgeboekt en dat is natuurlijk zonde. Als je in 2023 op kampeervakantie wilt in het buitenland, is het belangrijk om nu al te kijken. Het moeilijkste van een kampeervakantie boeken, is het bepalen van de locatie. Je hebt tientallen landen waar je heerlijk kunt genieten op een camping. Landen zoals Spanje, Frankrijk, Kroatië, Duitsland en Italië zijn zeer geschikt voor een kampeervakantie. Spanje is zeer geschikt en dit komt vooral door het lekkere weer in Spanje.

Camping Sanguli is een bekende camping in Spanje en jaarlijks gaan er veel Nederlanders naartoe. Het is een prachtige camping en deze camping is van alle gemakken voorzien. Het is een 4 sterren vakantieparadijs en dit betekent dat er ook niets ontbreekt aan luxe. Veel mensen zien dit als een voordeel, maar er zitten nog veel meer voordelen verbonden aan deze camping. Wil jij weten waarom je écht naar deze camping moet gaan? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Heerlijk aan het strand

Een groot voordeel van een kampeervakantie in Spanje, is dat je vaak een camping kunt uitkiezen aan het strand. Bij camping Sanguli is dit ook het geval en deze zit naast een prachtig wit strand. Een camping aan het strand brengt meer voordelen met zich mee en veel mensen vinden dit erg fijn. Je kunt op deze manier genieten van alle faciliteiten van de camping, maar ook relaxen op het strand. Daarnaast is het mogelijk om watersport te beoefenen en dit is vooral leuk voor jongeren.

Faciliteiten

Camping Sanguli heeft ook speciale faciliteiten die heel erg handig kunnen zijn tijdens je verblijf. Ze hebben namelijk een prachtig buitenbad en ook een klein bad voor de kinderen en peuters. Daarnaast hebben ze veel horecagelegenheden waar je prima kunt ontbijten, brunchen en dineren. Op de camping hebben ze ook een discotheek voor de tieners en is er een animatieteam voor de kleintjes. De ouders kunnen op deze manier helemaal tot ontspanning komen en dit is vaak ook echt nodig. Op de website van de camping kun je afbeeldingen zien van de camping, zodat je een beter beeld krijgt.