Home Algemeen Geld verdienen met bloggen op Hulc.nl

Geld verdienen met bloggen op Hulc.nl

0
Geld verdienen met bloggen op Hulc.nl

Hulc richt zich voornamelijk op bloggers die bereid zijn om voor een vergoeding het product of dienst van een adverteerder te promoten. Als publisher, een blogger of een andere influencer kun je eenvoudig en snel geld verdienen met je website op Hulc.nl.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende stappen die je kan ondernemen als publisher op Hulc.nl. In dit artikel zal ik jullie gaan vertellen welke stappen dat zijn die je moet gaan ondernemen om uiteindelijk geld te verdienen op Hulc.nl.

Stap 1: Inschrijven op Hulc.nl

Inschrijven op Hulc.nl is en blijft gratis. Dit doe je door naar Hulc.nl te gaan en je daar aan te melden als publisher. Zodra je je hebt aangemeld kom je op de publisher pagina.

Stap 2: Websites toevoegen

Onder het tabblad ‘Websites’ kun je je websites toevoegen. Hierin geef je informatie prijs over wat je wil aanbieden, voor welke categorieën die website is en je kan hier ook meteen je analytics verifiëren.

Stap 3: Campagnes

Onder het tabblad ‘Campagnes’ zie je een overzicht van alle binnenkomende campagnes die aan jouw filters voldoen. Zo zul je dus alleen relevante campagnes zien binnen komen. Zodra je op een campagne klikt zie je allereerst wat informatie over de campagne. 

Stap 4: Voorstel uitbrengen

Onder de informatie van de campagne kun je een voorstel uitbrengen en het voorstel wordt dan ook getoond in het dashboard van de opdrachtgever. Een opdrachtgever kan zo’n 10 tot 20 voorstellen ontvangen als het een populaire campagne is. Uiteindelijk kiest de opdrachtgever voor de beste voorstellen. Dit doet de opdrachtgever door te kijken naar wat voor hem of haar interessant is, bijvoorbeeld de prijs, de kwaliteit, het bereik en soms ook linkwaarde (SEO). Het is dus belangrijk om concrete voorstellen uit te brengen, zodat de opdrachtgever uiteindelijk ook voor jou kiest.

Stap 5: Uitbetaling

Aan het einde van maand krijg je een overzicht van wat je de afgelopen maand hebt verdient. Dat kun je terugvinden onder het tabblad ‘Uitbetalingen’ en zo zie je dus ook wat je elke maand kunt factureren. 

 

Door deze 5 stappen te gaan ondernemen kun je dus makkelijk geld verdienen op Hulc.nl met jouw website.

Conclusie

Hulc is altijd op zoek naar goede bloggers, informatieve websites en online magazines die bereid zijn om voor een vergoeding andere websites te promoten. Het inschrijven bij Hulc.nl is en blijft altijd gratis. Bij Hulc is het mogelijk dat je kan pitchen op campagnes, ook is het mogelijk om je website zo goed mogelijk te presenteren door middel van het platform. Zodra er een akkoord van de opdrachtgever is lever jij de opdracht voor hun website, product en/of dienst.