Home Zakelijk Een gepersonaliseerde wijnfles is een leuk cadeau!

Een gepersonaliseerde wijnfles is een leuk cadeau!

0

We weten allemaal dat de Kerstperiode er weer aankomt. Nu kun je je zakenrelaties weer voorzien van een mooi pakket of een kistje wijn, maar het kan ook leuker: een gepersonaliseerde wijnfles met daarin heerlijke wijn! Je kunt kiezen voor wit of rood, net wat het best bij jouw bedrijf past. Een gepersonaliseerde wijnfles is niet zomaar een fles met een leuk etiket. Deze gepersonaliseerde wijnfles is helemaal rondom bedrukt. En dat maakt deze fles toch nog iets meer bijzonder om te kunnen geven. Je hoeft niet eens heel veel flessen tegelijk te bestellen: al vanaf 50 flessen kan jij je klanten en zakenrelaties voorzien van zo'n schitterende fles met een heerlijke wijn!

Een gepersonaliseerde wijnfles speciaal voor de Kerst

Je kunt speciaal voor de Kerst een gepersonaliseerde wijnfles bestellen. Dat is niet moeilijk, je regelt dat gewoon online. Het enige dat je moet aangeven is voor welke wijn je gaat, hoeveel flessen je nodig hebt en wat er op de fles mag komen te staan. Je kunt zelfs een speciaal kerst-etiket kiezen! Ook is het mogelijk om je bedrijfsnaam of logo op de fles te laten drukken met daarbij, natuurlijk, een wens voor de Kerst en het nieuwe jaar.

Ook een leuk cadeau bij andere gelegenheden

Heb je een nieuw bedrijfspand geopend of ben je een compleet nieuw bedrijf gestart? Dan is de kans groot dat je dat wilt vieren. Nu is het weer even niet mogelijk om iedereen tegelijk uit te nodigen, maar je kunt er alsnog iets bijzonders van maken. Je kunt dan iedere bezoeker een cadeautje geven en dan natuurlijk in de vorm van een mooie fles wijn. Je kunt dan direct je nieuwe naam, logo en adres onder de aandacht brengen.

En wat denk je van een blijk van waardering voor je medewerkers?

Iedereen heeft het zwaar gehad in de afgelopen ruim anderhalf jaar. En het ziet er nog niet naar uit dat dat op korte termijn weer anders zal worden. Je medewerkers kunnen dus wel een schouderklopje gebruiken. Je hoeft niet met een groot en duur cadeau aan te komen, maar een gepersonaliseerde wijnfles is wel een goed idee. Ben je van plan om, ergens in de toekomst, een bedrijfsfeestje te geven? Bestel dan vooral voldoende flessen rood en wit. Natuurlijk met de bedrukking die past bij jouw bedrijf. Wil je wel de sfeer maar niet de alcohol? Er is ook wijn beschikbaar met 0.0%. Als dat geen leuk feestje wordt?