Home Algemeen CEO van de kinderen: welke cadeaus moet ik kopen?

CEO van de kinderen: welke cadeaus moet ik kopen?

0
CEO van de kinderen: welke cadeaus moet ik kopen?

Ben je het beu om altijd hetzelfde cadeautje voor je kind te kopen? Zou je graag eens iets nieuws proberen, iets waar je kinderen lang van kunnen genieten en daarbovenop nog eens van kunnen bijleren? Heb je al eens gedacht aan het kopen van houten bouwspeelgoed voor je kind? Misschien is het wel een goed idee om dit eens te overwegen! Houten blokken zijn niet enkel heel leuk en multifunctioneel maar ook erg leerzaam!

Het hoeft niet altijd hypermodern te zijn!

In deze moderne tijden wordt er steeds weer nieuw speelgoed gecreëerd. Poppen die praten, autootjes die uit zichzelf kunnen rijden en robotjes die vrolijk in het rond bewegen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Er is zeker niets mis met de vooruitgang van het speelgoed dankzij de steeds vernieuwende technologie, maar je mag zeker ook niet het speelgoed van vroegere tijden vergeten. Speelgoed zoals knikkers, blokken, telramen en ga zo maar door. Want ook dit soort speelgoed kan voor je kind boeiend en leerzaam zijn!

Het speelgoed van vroeger wint steeds meer aan populariteit en dit omdat we ons meer en meer bewust worden van de voordelen van klassiek speelgoed. Ze zijn vaak het beste speelgoed voor je kind omdat ze op een eenvoudige manier je kind allerlei dingen kunnen bijleren.

Je kind een plezier doen met blokken speelgoed

Een voorbeeld van klassiek speelgoed zijn de houten blokken, waar onze generatie vaak mee speelde. Houten blokken zijn helemaal geweldig, omdat je kind ze op zo veel verschillende manieren kan gebruiken. Je kind kan er een huisje of een kasteel meebouwen, waardoor zijn fantasie geprikkeld wordt. Je kind kan ermee leren tellen waardoor zijn rekenvaardigheden gestimuleerd worden( door een visuele stimulatie te gebruiken bij rekenopdrachten zal het voor je kind ook gemakkelijker worden om deze rekenopdrachten uit te voeren). Je kind kan ermee torentjes bouwen, waardoor zijn motorische vaardigheden verbeterd worden.

Bovendien zijn houten blokken erg duurzaam, je kan het dus sparen voor je volgend kindje. Houten blokken zijn ook veilig want het is gemaakt uit natuurlijk materiaal en bevat daardoor geen giftige stoffen.

Weet je niet goed wat je moet kopen voor je kind zijn verjaardag? Dat is niet moeilijk want de keuze is de dag van vandaag groot. Denk deze verjaardag misschien eens aan het aankopen van blokken speelgoed. Je kind kan er eindeloos plezier mee beleven, ze zijn veilig voor je kind, hij kan er wat van leren én ze zijn zo duurzaam dat je ze door kan geven aan je volgende deugnietje!