Home Zakelijk Zoek je werk in de techniek? Zoek niet verder!

Zoek je werk in de techniek? Zoek niet verder!

0
Zoek je werk in de techniek? Zoek niet verder!

Werk, het is maar een noodzaak. Misschien kijk jij er zo tegenaan, misschien ook niet. Hoe dan ook: dat is totaal niet nodig! Werkt hoeft namelijk niet alleen een noodzaak te zijn. Het kan ook iets zijn waar jij elke dag weer naar uitkijkt. Althans, wij hopen dat het zo voelt. Als dit zo is, dan kun jij elke dag weer met een glimlach aan het werk gaan. Dit straal je uit, je ademt en je leeft het. Dit verdien je, en dit willen wij graag realiseren. Met een vacatureaanbod in een breed aantal sectoren kunnen wij dit samen voor elkaar boksen. 

Techniek

Techniek vacatures zijn er bij ons in overvloed. Niet omdat we ze niet kunnen vervullen, maar omdat de leukste vacatures allemaal bij ons terechtkomen. In het Westland bij jij een echte techniek fanaat. Jij hebt affiniteit met techniek, dit is natuurlijk een enorm breed en vaag begrip. Waar hebben we het dan nou over? Elektrotechniek? ICT? Monteur? Nou, we kunnen je iets heel moois vertellen; we hebben het allemaal. Waar jouw hart ook ligt binnen de techniek, bij ons kun je je hart kwijt. En dan vragen we je niet om jouw hart hier weg te geven, maar om je hart simpelweg te legen in je beroep. Met passie naar je werk toe te gaan. Weer te doen waar je plezier in hebt. Te doen wat jij verdient. 

Wat voor vacatures in de techniek?

Om het wat concreter voor je te maken, geven we je een voorbeeld van één van onze geweldige Westlandse banen. Dit is er maar één, dus wees niet getreurd. Zo hebben wij momenteel een vacature uitstaan voor een technisch tekenaar. Jij gaat aan de slag bij een industrie veranderd bedrijf in de scherminstallaties voor glastuinbouw als tekenaar. Jij gaat tekenen wat waar moet komen, hoe dit gerealiseerd gaat worden en op welke vlakken dit gaat voldoen aan alle eisen van de klant. Je gaat dus ook aan de bak samen met de klant. Wat wil hij of zij, hoe wil hij of zij dit en waarin kun je misschien niet tegemoetkomen aan die eisen. Jij levert uiteindelijk het complete ontwerp op waardoor de uitvoering ervan vlekkeloos gaat verlopen. Geen moeite voor jou, want dit is je tweede natuur. 

Wat kunnen wij voor je doen?

Dat je nu razend enthousiast bent geworden, is geen worden. Maar wees gerust, je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen. Wij doen de rest!