Home Algemeen Heb je altijd al een Volvo willen hebben?

Heb je altijd al een Volvo willen hebben?

0
Heb je altijd al een Volvo willen hebben?

Sommige mensen hebben een sterke voorkeur voor een bepaald automerk. Zo zijn er hele volksstammen die het liefst alleen in een Volvo willen rijden. Zij zetten alles opzij voor het onderhoud en het poetsen van hun auto. En dat heeft natuurlijk een reden. Een voorkeur voor een bepaald merk wordt vaak al met de paplepel ingegoten, net als de voorkeur voor, bijvoorbeeld, een voetbalclub. Maar waar ga je naartoe als je een Volvo gat aanschaffen? De Volvo specialist natuurlijk!

Het maakt niet uit welke Volvo: de Volvo specialist heeft 'm

Of je nu gaat voor een oldtimer, een klassieker of een spiksplinternieuwe Volvo, je kunt hiervoor het best naar de Volvo specialist gaan. Je weet dan zeker dat je kwaliteit en waar voor je geld krijgt. Want ookal betreft het een tweedehands Volvo, je wilt er wel jaren plezier van hebben. Door in zee te gaan met een erkende dealer, heb je gewoon recht op garantie, onderhoud en gratis haal en brengservice. En dat is mooi meegenomen. Zo kun je ongestoord genieten van jouw nieuwe aankoop en er veel veilige kilometers mee maken.

Liever een ander merk?

Dat kan natuurlijk ook. Jij hebt een bepaalde voorkeur en daar kan (bijna) niemand verandering in brengen. Gelukkig kan je bij de meeste occasiondealers terecht voor alle verschillende merken. Je kunt zelfs een opdracht neerleggen. Jij bent op zoek naar een bepaald merk, type, een specifieke uitvoering? De occasiondealer gaat voor jou op zoek. En dat is een fijne service. Want hoewel je natuurlijk ook zelf kunt zoeken op internet is het helemaal niet gezegd dat je dan de perfecte auto vindt. Een dealer weet alle gebreken, reparaties en de exacte kilometers te achterhalen. Zo weet je zeker dat je een goede tweedehands koopt en dat je je geld aan de doede auto uitgeeft.

Mensen gaan graag voor een occasion

Nog liever voor een occasion dan voor een nieuwe auto. Maar waar ligt dat aan? Een goede occasion heeft de eerste kilometers al gemaakt. Je weet dan dat de auto goed functioneert en dat alles doet wat het doen moet, dat is immers al bewezen. Ook is de waardevermindering op een nieuwe auto een stuk groter dan die op een occasion. De eerste paar jaar daalt de auto het sterkst in waarde. Een andere belangrijke reden is natuurlijk budget. De auto is altijd minder duur dan een nieuwe auto. Dus wanneer je voor een nieuwe auto gaat kijken, kijk dan ook eens bij de occasions, er staan soms pareltjes tussen!