Home Ondernemen Vergaderlocatie buiten je werkplek

Vergaderlocatie buiten je werkplek

0
Vergaderlocatie buiten je werkplek

Het klinkt misschien gek, maar het is fijn om een vergaderlocatie te hebben die niet op dezelfde plek is als je werkplek. In deze blog gaan we de voordelen van het hebben van een externe vergaderlocatie opsommen.

Koffie of thee? Geen probleem.

Bij een externe vergaderlocatie hoef je niet na te denken over het brengen van koffie of thee aan je bezoekers of je medevergaderaars. Deze dingen worden namelijk verzorgd door de locatie zelf. Op die manier kun je je dus echt focussen op wat er gezegd wordt tijdens de vergadering of meeting. Ook hoef je geen aangewezen assistent mee te nemen of iets dergelijks. En natuurlijk heel belangrijk: de koffie is gratis! Je kunt er ook voor kiezen om een hele catering te nemen in de vergaderzaal, een beetje lunchen tijdens je lange vergadering is natuurlijk fijn en maakt de sfeer wat informeler.

Vergaderlocatie online reserveren

Het gebeurt best vaak dat je op je werk probeert om een ruimte te reserveren en dat hij dan vervolgens dubbel geboekt blijkt te zijn met een ander. Of er zit gewoon al iemand in op het moment dat jij er in moet. Bloedirritant. Een externe vergaderlocatie kun je makkelijk online reserveren, dus je weet waar je aan toe bent. Als je dan aankomt ben je gegarandeerd van een goede rustige vergaderplek waar je echt alleen met je eigen groep zit.

Imponeer die internationale collega’s

Sommige bedrijven zitten op tijdelijke plekken, of hebben nu eenmaal niet zo’n mooi kantoor. Als je een afspraak hebt gemaakt met belangrijke internationale (of lokale) spelers in je vakgebied, wil je best een beetje indruk op ze maken. Dat kan met een vergaderlocatie. Kies de stijl vergaderlocatie die jij belangrijk vind en maak echt indruk op je collega’s of je nieuwe wervingen. Je kunt kiezen voor een superstrakke vergaderlocatie of juist een klassieke monumentale met hout. Vergaderlocaties zijn beschikbaar in zo’n beetje alle steden van Nederland, dus je kunt je aanpassen aan wat anderen willen of juist hen naar jou toe laten komen. Ook zijn ze alijd makkelijk te vinden, dus die Japanse business partners hoeven niet te verdwalen.

Free WiFi

Natuurlijk kun je je laptop meenemen naar de vergaderlocatie, en natuurlijk kan ook de stekker erin want er zijn genoeg aansluitingen. Maar als allerbelangrjikste: er is gewoon gratis WiFi. Je kunt er snel en zonder gedoe verbinding mee maken en je privacy blijft beschermd. Probeer een externe vergaderlocatie en je bent van alle gemakken voorzien.