Home Wonen Schaf nu je vlaggenmast kerstboom aan!

Schaf nu je vlaggenmast kerstboom aan!

0
Schaf nu je vlaggenmast kerstboom aan!

Een echte kerstboom binnen en een echte kerstboom buiten. Dat zou wel een schitterend plaatje geven. Jammer alleen van al die naalden. Vandaar dat we binnen al snel kiezen voor een kunstexemplaar. Als je die leuk aankleedt dan is het net echt en is de kerstsfeer alsnog compleet. Maar wat doe je buiten? Daar is het niet zo'n probleem als de naalden voortijdig uit de boom rollen. Maar je bent dan wel extra gevoelig voor diefstal. Mensen zullen haast niet van de ballen en de slingers in jouw boom af kunnen blijven. En daarvoor zet je 'm natuurlijk niet buiten. Kies dan liever voor een vlaggenmast kerstboom. Als je toch al een vlaggenmast in de tuin hebt staan is de vlaggenmast kerstboom de perfecte oplossing. Heb je nog geen vlaggenmast in de tuin? Dan wordt het hoog tijd om er één te regelen.

Een vlaggenmast kerstboom is erg sfeervol

De vlaggenmast kerstboom bestaat helemaal uit snoeren met lichtjes. Deze hoef je niet zelf in elkaar te knopen om er een vlaggenmast kerstboom van te maken, dat wordt voor je gedaan. Je kunt de vlaggenmast kerstboom tijdens de hele winterperiode buiten laten. Dat is niet alleen mooi om te zien, maar het is ook direct een baken in de buurt. Iedereen zal precies weten waar jij woont. En, omdat het om LED lampjes gaat, gaan ze én lang mee én verbruiken ze maar weinig elektriciteit.

Heb jij eigenlijk al een vlag in huis?

Vlaggen kunnen echt de sfeer verhogen in de buurt. Gaat er iemand trouwen, is er iemand 50, 60, 70 geworden of is er een baby geboren, je kunt ieder moment aangrijpen om de vlag buiten te hangen. Je ziet nu, met de boerenacties overal omgekeerde Nederlandse vlaggen hangen, ook dit geeft echt een statement af. Maar dan moet je dus wel een vlag in huis hebben. Je kunt alle vlaggen die je maar denkt nodig te hebben gewoon online bestellen. Eventueel met een mast erbij of een bevestiging voor aan de muur.

Is het uithangen van de vlag ooit verplicht?

Nee. Het is wel gebruikelijk om op de verjaardag van de koning, de koningin en de kroonprinses de vlag uit te hangen. Er mag dan zelfs een oranje wimpel aan worden toegevoegd. Op 4 mei hangt de vlag halfstok in verband met de Dodenherdenking en op 5 mei, bevrijdingsdag, hangt de vlag natuurlijk voluit te wapperen. Het uithangen van de vlag zorgt ook voor verbondenheid met elkaar. Je viert en rouwt samen!