Home Ondernemen Ei, ei, ei we zijn zo blij

Ei, ei, ei we zijn zo blij

0
Ei, ei, ei we zijn zo blij

Want hoewel kerst nog voor de deur staat, is het alweer tijd om verder te denken. Waar iedereen nog aan het genieten is van een kerstpakket onder de kerstboom en uitkijkt naar de welverdiende vakantie, is het alweer bijna 2020. En dit betekent dat alles weer opnieuw begint. Zo staat in april Pasen alweer voor de deur. Ook dit is een feest om met familie te vieren, vaak met een uitgebreide brunch. Maar ook op de werkvloer is het fijn om waardering te krijgen. Ben jij opzoek naar meer waardering op je werk? Breng je werkgever op leuke ideeën voor Pasen met de tips uit deze blog.

Verassing!

Wat is er nou leuker dan een verassing te krijgen? Cadeautjes krijgen is altijd al erg leuk, maar als je dit niet verwacht is de blijdschap nog groter. Hoewel het nog steeds fijn is, is het met Kerst redelijk standaard geworden om een kerstpakket te krijgen. Eventueel zelf samengesteld of gewoon een simpele fles wijn, elk bedrijf doet het weer anders. Maar met Pasen is dit nog minder vereist en zal iedereen écht verrast zijn! Zo kan je werkgever een paasdoos bestellen. Een kleine moeite die voor veel plezier kan zorgen!

Wie niet weg is, is gezien

Wil je eens iets anders doen in de pauze dan in de kantine stil zitten? Stel dan voor dat er paaseieren voor personeel verstopt worden. Laat een aantal collega’s na werktijd paaseitjes verstoppen. Deze chocolade eitjes kunnen op allerlei plekken in kantoor verstopt worden. De volgende dag kan het hele kantoor mee zoeken, ga alleen op zoek of ga samen met collega’s op pad en deel je vondst. Erg leuk om te vinden én het stimuleert om in de pauze eens een rondje te lopen. Daarnaast wordt de koffie pauze zo een stukje lekkerder!

Paasbrunch

Pasen staat bekend om het samen brunchen, dus waarom zou je dit op je werk niet ook kunnen doen? Een mooie gelegenheid om weer eens bij te kletsen met collega’s die je niet veel ziet. Eventueel is dit ook een mooie gelegenheid om aanhang en kinderen mee te brengen naar de werkvloer. Laat een brunch regelen of spreek af dat je allemaal zelf wat mee neemt. Zo zullen er veel verschillende hapjes zijn en zit iedereens favoriet ertussen. Denk hierbij aan gekookte eieren, matses met boter en suiker of een heerlijk zelf gebakken paasstol. Mocht je geen keukenprinses zijn, is dit natuurlijk ook geen probleem. In de supermarkt of bij de bakker zal je ook genoeg lekkers kunnen vinden.