Home Algemeen De perfecte RVS haspel

De perfecte RVS haspel

0
De perfecte RVS haspel

De zomer is weer voorbij. Ondertussen zit al bijna weer de ‘r’ in de maand en dat ga je ondertussen merken. De warme dagen laten we achter ons en we gaan weer een donkerdere tijd tegemoet. We hebben een heerlijke zomer gehad waarin we vooral heel actief konden zijn. Dit kwam door de versoepelingen, maar ook door het heerlijke weer. Het was namelijk heerlijk weer om lekker wat te gaan doen buiten. Maar het najaar brengt ook veel kansen met zich mee. Zo ga ik zelf namelijk de tuin opknappen. Ik heb voor deze tuin niet heel veel eisen. Ik vind het prettig als ik een stukje gras heb, een lounge set, en ik wil een grote roestvrij stalen haspel. Ik snap dat deze laatste eis een beetje uit de lucht komt vallen. Ik heb namelijk veel planten in mijn tuin die in de zomer veel water drinken. Ik wil daarom een haspel met een groot genoeg bereik zodat ik hier mee rondom het huis kan gaan.

De voordelen van een rvs haspel.

Bij de Bosrand kan je prima binnen een dag een haspel kopen. Dit heb ik in het verleden ook gedaan, maar nu wil ik toch echt een rvs haspel. Deze zijn alleen wat lastiger te verkrijgen, gelukkig heb ik online wel een roestvrij stalen haspel gevonden. Bij het uitzoeken van een haspel zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Let allereerst op de lengte. De haspel moet groot genoeg zijn voor uw tuin. Daarnaast zit er op een haspel natuurlijk waterdruk. De druk per rvs haspel gaat van de 20 BAR tot aan de 400 BAR. Let er dus goed op hoeveel druk er op uw haspel staat voordat u de plant water geeft. Anders heeft u straks per ongeluk de planten uit de grond gespoten.

 

Stevig en duurzaam

Tot slot is een roestvrij stalen haspel heel duurzaam en zijn deze gemakkelijk te monteren. Normale haspels hebben vaak een plastic behuizing. Dit is niet stevig en daarom ook niet duurzaam. Ik wil voorlopig geen nieuwe haspel kopen. Daarom ga ik voor een rvs haspel. Dit is niet alleen veel steviger, maar het gaat ook nog eens langer mee. Dat is beter voor het milieu en voor mijn portemonnee. Ik hoop dat nu een klein beetje duidelijk waarom ik graag een roestvrij stalen haspel wil. Ik ga mijn haspel heel veel gebruiken, en ik weet zeker dat ik er nog heel lang plezier van zal hebben.