Home Algemeen Voor een visum Thailand hoef je de deur niet uit

Voor een visum Thailand hoef je de deur niet uit

0
Voor een visum Thailand hoef je de deur niet uit

Staat een reis naar Thailand op je verlanglijstje? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Thailand is schitterend en je kunt er echt genieten van een ontspannen vakantie of juist alle bezienswaardigheden bekijken. Wat je er ook wilt gaan doen, Thailand is de moeite waard. Je kunt echter niet zomaar even een ticket boeken en in het vliegtuig stappen. Je hebt een visum Thailand nodig voor je het land mag betreden. Het aanvragen van een visum Thailand is even een werkje. Maar je hoeft er niet de deur voor uit, je regelt een visum Thailand gewoon online!

Wat heb je nodig voor een visum Thailand?

Om te beginnen je paspoort. Dit dient nog minimaal 6 maanden geldig na de vervaldatum van het visum. Daarbij is het belangrijk dat er twee tegenover elkaar liggende lege pagina's in je paspoort zijn. Ook mag er geen hoesje om het paspoort worden gedaan. Je moet een kopie aanleveren van de informatiepagina van het paspoort van de reiziger. Je hebt ook een recente pasfoto nodig die voldoet aan alle eisen die aan een pasfoto worden gesteld. Je hebt, voor je gaat reizen naar Thailand, ook een bewijs nodig van je hotelreservering en een vluchtschema. Ook een bankafschrift op naam moet worden aangeleverd. Voor een toerist moet aantoonbaar worden gemaakt dat er minimaal € 3.000,00 op de (spaar) rekening staat. Ga daar dus maar even voor zitten!

Waar vraag ik zo'n visum aan?

Of je nu een visum Thailand of een visum Cuba aanvragen wilt, je hoeft er de deur niet voor uit. Je kunt de complete aanvraag online regelen. Door stap voor stap de beschrijvingen te volgen, zorg je ervoor dat je al snel een visum in je mail krijgt. Dit visum kun je printen, maar in de meeste gevallen is dat niet nodig. Je kunt het visum ook laten zien op je mobiel.

Hoe lang duurt het voor ik mijn visum ontvang?

Een beetje afhankelijk van welk visum je aanvraagt voor welk land, duurt het ongeveer 3 dagen voor je het visum in je mail hebt. Je kunt dan direct afreizen of het visum bewaren tot een later moment. Ook weer afhankelijk van het land waar je het visum voor aanvraagt, is er een bepaalde geldigheid van het visum. Wil je meer informatie of wil je gemakkelijk en snel een visum aanvragen? Dan hoef je alleen maar even naar bovenstaande website te gaan. Je kunt daar alle informatie lezen over alle visums.