Home Algemeen Verander je werkgever en badkamer

Verander je werkgever en badkamer

0
Verander je werkgever en badkamer

Het is tijd voor een volledige levensverandering. Naast het uitzoeken van een nieuwe werkgever en een nieuwe baan, wordt het ook tijd om je huis een update te geven. Dat kun je doen door je badkamer opnieuw in te richten. Het zo drastisch veranderen van alles om je heen is heel goed voor de mens, ondanks dat verandering misschien niet altijd welkom is. Voornamelijk als je in een sleur zit kun je het beste alles omgooien. Zo ook je badkamer. Neem een nieuwe douche, nieuwe tegels, of een andere nieuwe badkamermeubel.

Waarom verandering goed is

Er zijn vele redenen waraom verandering goed is voor de mens. Het wordt vaak gezien als iets negatiefs, en wanneer we verandering moeten doormaken voelen we vaak tegenzin. Dat is helemaal niet gek, want de mens raakt nu eenmaal vastgeroest in gewoontes. Ook zijn we bang voor het onbekende. Echter is het toch goed om je leven zo nu en dan helemaal te veranderen. Zonder verandering stagneert alles, en als je wel verandering aanbrengt heb je wat meer avontuur. Je creƫert nieuwe mogelijkheden voor jezelf en voor anderen. Dus verander regelmatig (maar niet te vaak) van werkgever, en verander af en toe ook je huis.

Verander je werkgever

Het kan zijn dat je bij je huidige werkgever ook voelt dat je stagneert. Misschien word je niet genoeg uitgedaagd, worden je hersenen niet genoeg geprikkeld. Of misschien krijg je wel te veel werk en verdrink je in de mogelijkheden. Het is in ieder geval goed om eens in de zoveel jaar een verandering teweeg te brengen in je werkgever. Je kunt op zoek gaan naar die uitdaging waar je naar verlangt, of om bijvoorbeeld creatiever bezig te zijn dan je nu bent. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de markt is op het moment goed.

Verander je badkamer

Je huis is je thuis. Dit veranderen kan je ook helpen om die gevoelens van vast zitten weg te nemen. Je kunt je badkamer veranderen met een mooie nieuwe badkamermeubel, zoals nieuwe waskommen. Of je neemt een prachtige nieuwe regendouche voor dat gevoel van regen op je huid. Een volledige nieuwe douchewand met douchedeuren is ook een optie. Je badkamer nieuw leven inblazen zal voelen als het leven zelf nieuw leven inblazen. Verwen jezelf met een nieuw bad, mooie varens in de hoek, een mooie strakke wastafel, of een badkamerspiegel met anti-condens. Alles kan, als je maar open staat voor verandering.