Home Algemeen Sloopauto verkopen bij OSW

Sloopauto verkopen bij OSW

0
Sloopauto verkopen bij OSW

Heb je een auto voor de deur staan die niet meer start of door andere reden niet meer kan rijden? Dan kun je deze alsnog verkopen. Bij OSW kopen ze namelijk ook sloopauto’s en schadeauto’s. Het enige wat je hoeft te doen is de auto aanmelden op hun website en dan wachten tot de sloopauto is verkocht. Mocht je akkoord gaan met het bod wordt de auto gratis bij jou thuis opgehaald en ontvang je het geld. Zelfs een kapotte auto was nog nooit zo makkelijk. Dus wil je jouw sloopauto verkopen, neem een kijkje op hun site.

Hoe gaat de verkoop precies?

Het begint allemaal bij het aanmelden van de auto. Als je je sloopauto wilt verkopen op OSW kun je binnen 5 minuten de auto aanmelden. Wanneer je dit hebt gedaan zal een van de medewerkers contact met je opnemen. Hij of zij zal extra informatie vragen over de auto zodat er een betere advertentie kan worden gemaakt. Wanneer de advertentie af is wordt deze geplaatst op een besloten website waar bedrijven kunnen bieden. OSW heeft een breed netwerk van erkende bedrijven, zo weet je dus zeker dat je een realistisch bod krijgt op de auto. Na 24 uur krijg je het hoogste bod te horen en kun je kiezen of je hiermee akkoord gaat. Mocht dit het geval zijn wordt de auto gratis opgehaald. Het maakt ook niet uit waar in Nederland je woont want ze hebben meerdere punten door het land zitten. Wanneer de auto wordt opgehaald zitten hier een kosten aan vast. De auto wordt gratis mee genomen en je ontvangt het geldt. 

Wat doen ze nog meer?

Je kunt niet alleen sloopauto’s verkopen, maar ook werkende auto’s. Dit gaat op bijna dezelfde manier als met sloopauto’s. Bovendien kun je niet alleen je auto verkopen bij OSW maar je kunt hier ook een mooie tweedehands auto kopen. Ook is OSW meer dan alleen auto’s, je kunt hier ook terecht voor de koop en verkoop van motoren, boten, campers en caravans. Ze hebben hier alle voertuigen die op de weg rijden. Als je bijvoorbeeld je motor wilt verkopen kun je dit zelf proberen, maar vaak zie je dat dit toch tegenvalt. Je krijgt veel te maken met onrealistische biedingen. Ook krijg je veel mensen over de vloer die een proefrit willen maken en vervolgens niks meer van zich laten horen. Daar heb je geen last van als je de verkoop laat doen door OSW. Je krijgt binnen 24 uur een vrijblijvend en realistisch bod en de motor wordt gratis opgehaald. Zo weet je dus zeker dat je de motor kunt verkopen zonder dat het veel moeite kost.